Sök utbildning 👉

Över 1000 arbetssökande har fått jobb via TikTok-företaget HelloLilly

Är du arbetslös och söker jobb eller vill hitta en utbildning som passar just dig? HelloLilly hjälper dig dit.

arbetsgrupp på Hello Lilly

Visst känner vi till HelloLilly på sociala medier, som dagligen inspirerar oss som är intresserade av karriär, jobb och utbildning genom härliga intervjuer med människor på gatan, företag och skolor över hela landet. Men, visste du att HelloLilly sedan starten sommaren 2021 har stöttat över 1000 arbetssökande att få jobb eller välja utbildning?

Vi fick möjligheten att prata med bolagets VD, Rikard Westerlund, om hur HelloLilly kan hjälpa dig som söker jobb eller vill välja en utbildning:

"Vi har inte bara Sveriges största community för arbetssökande i sociala medier. HelloLilly är även leverantör till Arbetsförmedlingen med tjänsten Rusta och matcha. Vårt uppdrag är att stötta arbetssökande till jobb eller utbildning på kortast möjliga tid och därigenom lösa deras arbetslöshetssituation.

Om du är inskriven på Arbetsförmedlingen och har rätt till extra stöd i ditt arbetssökande genom tjänsten Rusta och matcha, välj en leverantör som passar just dig. Under de senaste tre åren har över 1000 arbetssökande hittat jobb eller börjat studera via HelloLilly, och vi ser fram emot att stötta många fler framöver."

Ta nästa steg i din karriär

För dig som är arbetssökande eller vill välja utbildning och har rätt till Arbetsförmedlingens tjänst Rusta och matcha, gör som många andra och anmäl ditt intresse hos HelloLilly. Fyll i vårt kontaktformulär idag och upptäck hur HelloLilly kan stötta just dig.

Vad är Rusta och matcha?

Rusta och matcha är ett arbetsmarknadsprogram i Sverige som tagits fram för att hjälpa dig som är arbetslös att snabbt hitta jobb eller utbildning. Programmet erbjuder skräddarsydda insatser som kompetensutveckling, yrkesvägledning och personlig coachning.

Målet är att öka din anställningsbarhet och minska tiden du är arbetslös. Programmet är en del av Arbetsförmedlingens initiativ för att stärka arbetsmarknaden och stötta jobbsökande i hela landet.

Vem kan få hjälp av HelloLilly?

För att ta del av Rusta och matcha ska du vara inskriven hos Arbetsförmedlingen och bedömas behöva extra stöd för att hitta arbete eller utbildning. HelloLilly erbjuder skräddarsydda tjänster inom Rusta och matcha och riktar sig till arbetssökande som behöver individuell coachning och vägledning.

Genom HelloLilly kan du få hjälp att förbättra dina jobbsökningsstrategier, utveckla nya färdigheter och matchas med potentiella arbetsgivare.

Jag vill ha kontakt med HelloLilly


Annonser