Sök utbildning 👉

YH-torget på Kunskap & Framtid

Besök YH-torget på jobb- och utbildningsmässan Kunskap & Framtid!

21–23 november går studentum.se och Kunskap & Framtid in i ett spännande partnerskap: Tillsammans skapar vi ett helt nytt YH-torg inne i mässhallen. Här samlas YH-anordnare för att du snabbt och enkelt ska hitta rätt utbildning.

YH-torget är ett separat område inne i mässan, med platser endast för YH-anordnare. Här får du chansen att utforska massvis av olika utbildningar och träffa representanter från olika YH-skolor.

När? 21–23 november.

Var? Svenska Mässan Gothia Towers (Mässans Gata 24, Göteborg). Från Centralstationen eller tågstationen Liseberg södra går du till Svenska Mässan Gothia Towers eller hoppar på en av alla spårvagnar som går till Korsvägen.

Hur? Du hittar YH-torget inne på jobb- och utbildningsmässan Kunskap & Framtid.


Utställare

       

  

Hemligheten bakom TUC:s och våra studerandes framgångar, består av att vi tillsammans levererar det som arbetsmarknaden vill ha; ambitiösa människor med högaktuell kunskap som flyger in i yrkesrollen med kortast möjliga startsträcka.

       

  

En Yh-utbildning är framtagen och bedrivs i nära samarbete med arbetslivet. Den ger rätt kompetens för att bli framgångsrik i det yrke som utbildningen syftar till. Utbildningen är en blandning av teoretiska kunskaper och praktiska tillämpningar och innehåller alltid praktik (LIA) på företag.

       

  

Kartotek är företaget som brinner för utbildning och ser som sin viktigaste uppgift att säkerställa att kvalificerad personal finns på de företag som arbetar inom samhällsbyggnadssektorn. Kartotek ger de studerande en behovsanpassad och efterfrågad utbildning med modern utrustning.

       

  

Tillsammans med JENSEN yrkeshögskola tar du första steget mot din nya karriär!Skolans utbildningskoncept ”Träning för verkligheten” innebär en helhetssyn på vad som krävs för att du ska lyckas med dina studier, utvecklas som person och bli framgångsrik i din yrkesroll.


Våra samarbetspartners

Bubs Godis AB är ett familjeföretag som sedan -92 haft en stor passion att producera fantastiskt godis. I vår toppmoderna fabrik utanför Jönköping tillverkas godisbitar som inte bara är goda, utan också producerade på ett sätt som bidrar till en bättre värld. Gott som gör gott!


Kunskap & Framtid

Läs mer om mässan och hur du anmäler dig på kunskapframtid.se.


I väntan på mässan

Gör vårt yrkestest för att få förslag på yrken som passar dig. 

Yrkestestet

Sök och jämför bland över 1 000 YH-utbildningar här på studentum.se.

Hitta YH-utbildningar


Annonser