Sök utbildning 👉
Yrkesutbildning

Certifierad HR-chef

Education Online, Distans
Längd
16 veckor
Utbildningstakt
Deltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
29 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
16 veckor
Utbildningstakt
Deltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
29 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Certifierad HR-chef

Certifierad HR-chef

Är du en person som har jobbat inom HR några år och funderar på att ta nästa steg i din karriär? Vår kurs ”HR-chef” är utformad specifikt för dig som vill utveckla de färdigheter som krävs för att leda en HR-funktion på en strategisk nivå. Den här kursen ger dig verktygen och insikterna du behöver för att övergå från en operativ eller taktisk roll inom HR till en mer strategisk och ledande position.

Under kursen kommer du att lära dig att utveckla och implementera HR-strategier som stödjer företagets övergripande mål, och att integrera HR-processer med organisationens affärsstrategier. Du kommer att få en djupare förståelse för hur du kan samordna och utveckla HR-strategier tillsammans med företagets övergripande mål, vilket är avgörande för att kunna stödja organisationens tillväxt och framgång. Kursen fokuserar på praktiska tillämpningar och scenarier som förbereder dig för de utmaningar och möjligheter som en HR-chef står inför.

Du kommer också att utforska hur du kan identifiera och utveckla nyckeltalanger inom organisationen, skapa och underhålla program för medarbetarutveckling och karriärplanering samt implementera strategier för succession planning. Vidare kommer du att lära dig att mäta och förbättra medarbetarengagemang, bygga och upprätthålla en positiv företagskultur samt hantera konflikter och främja ett inkluderande arbetsklimat.

Förändringshantering är en annan viktig del av kursen, där du kommer att få insikter i hur du leder och stödjer organisationen genom förändringsprocesser, kommunicerar förändringar effektivt till alla nivåer i organisationen och implementerar förändringsinitiativ som minimerar motstånd och maximerar effektivitet. Kursen kommer också att fokusera på att utveckla dina egna ledarskapsfärdigheter, bygga och leda effektiva HR-team samt utvärdera och förbättra ledarskapsprogram och träningsinitiativ.

En särskilt viktig och modern komponent av utbildningen är hur man kan använda AI i HR-arbetet. Du kommer att få lära dig hur AI-teknologier kan effektivisera rekryteringsprocesser, förbättra medarbetarupplevelsen och stödja beslutsfattande inom HR. Under kursen kommer Patrik Reman, vår digitala mänskliga ciceron, att guida dig genom de olika modulerna och se till att du får ut det mesta av din utbildning.

För mer information om Certifierad HR-chef, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Börja redan idag!

  • Distans
  • Distans

Varför välja Education Online?

Vi utbildar det svenska arbetslivet

Vårt primära mål är att erbjuda högkvalitativa utbildningar och bibehålla branschens högsta standard. Med våra erfarna utbildare strävar vi efter att hålla våra kurser relevanta och uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna. Education Online är stolt över sin kompetens och ser fram emot att guida studenter mot en framgångsrik utbildningsresa.

Kursinnehåll

Kurs 1 – Affärsstrategier.
Kurs 2 – Strategisk HR. 
Kurs 3 – Processledning och Operativa HR-funktioner.
Kurs 4 – Kompetensförsörjning.
Kurs 5 – Arbete och arbetsmiljö. 
Kurs 6 – Arbetsrätt. 
Kurs 7 – Ledarskap och Organisationskultur.
Kurs 8 – Hållbarhet CSR & CSRD. 
Kurs 9 – Förändringsledning och kvalitetsutveckling.
Kurs 10 – Personalekonomi och Nyckeltal.
Kurs 11 – Digitalisering, AI och digital transformation.
Kurs 12 – HR chefen och framtidens HR. 

Kursledare

Patrik Reman arbetar idag som en ledande konsult inom HR och ledarskap. Med en lång karriär som inkluderar roller som HR-chef och chef för kompetensförsörjning i olika kommuner, har han också innehaft betydande positioner inom industrin samt rekryterings- och bemanningsbranschen. Patrik är en erkänd expert på att effektivisera HR-processer genom LEAN-metodik, automatisering och AI, och har bistått både kommuner, privata företag och statliga myndigheter i deras strävan efter förbättrade HR-funktioner.

Examen & Intyg

Efter fullgjord och godkänd utbildning får du ett stämplat och ej förfalskningsbart certifikat som bekräftar din kompetens och nya färdigheter. Du kommer att lämna kursen med en starkare förmåga att bidra till din organisations framgång på en högre nivå och med förtroende för din förmåga att leda och inspirera ditt HR-team.

Målgrupp

Denna kurs är idealisk för dig som redan har erfarenhet inom HR och vill utöka ditt ansvarsområde genom att ta en ledande roll inom HR. Kursen passar särskilt bra för HR-specialister och generalister som vill avancera till HR-chefsroller, HR-ledare som vill fördjupa sina strategiska och ledarskapsfärdigheter samt HR-professionella som strävar efter att bli nyckelspelare i sin organisations strategiska beslutsfattande. Genom att anmäla dig till kursen tar du ett avgörande steg mot att fördjupa din kunskap och färdigheter samt positionera dig som en nyckelspelare i organisationens strategiska beslutsfattande.

Upplägg

Kursens struktur består av teoretiska moduler som ger en förståelse för avancerade HR-koncept och strategier, praktiska tillämpningar genom case-studier och scenarier som speglar verkliga utmaningar och situationer. Utbildningen är helt online och individuell, vilket innebär att du kan utbilda dig när du vill och var du vill.

  • Studietakt 50% - 16 veckor.
  • Videolektioner.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Certifierad HR-chef

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Education Online
Education Online
Jutas backe 1
11139 Stockholm

Certifierande

Education Online är ett framstående utbildningsföretag som grundades år 2023. Trots vår nyligen etablerade närvaro i utbildningssektorn, skiljer vi oss genom att ha en personal bestående av experter med många års erfarenhet inom sina respektive områden. Vår utbildarstab utgörs av...

Läs mer om Education Online och visa alla utbildningar.

Highlights