Sök utbildning 👉
Universitets- & högskoleutbildning

Svenska utbildningspriset

studentum.se, i Stockholm
Längd
1 dag
Längd
1 dag

Om utbildningen

Svenska utbildningspriset – en hyllning till lärande och utveckling

Vi är glada att presentera Svenska utbildningspriset, en årlig utmärkelse som syftar till att hylla och uppmärksamma en mångfald av utbildningsformer i Sverige. Från yrkeshögskolor och kompetensutvecklingsföretag till lärosäten och innovativa utbildningsinitiativ – detta pris kommer att sätta fokus på det viktiga arbete som görs för att främja lärande och kompetensutveckling. 

Utbildning är en grundpelare för personlig och samhällelig utveckling, och livslångt lärande är avgörande i en snabbt föränderlig värld. Genom Svenska utbildningspriset vill vi lyfta fram några av de aktörer som gör skillnad, inspirera till nya idéer och skapa en plattform för dialog om utbildningens betydelse. 

Priset delas ut i flera kategorier för att spegla bredden inom svensk utbildning. Vi hoppas att detta initiativ kommer att stimulera engagemang, innovation och samarbete över hela landet, och sätta utbildningens betydelse i centrum av den offentliga diskussionen. 

Bakom priset står Keystone Education Group med varumärkena studentum.se och utbildning.se.  

Läs mer och nominera

Studentum.se - Hitta din utbildning

studentum.se är en del av Keystone Education Group. Sajten startades 2001 som ett initiativ av tre studenter och vår vision är att hjälpa alla i Sverige att hitta rätt eftergymnasial utbildning. Vi gör det lätt för våra besökare att hitta, jämföra och...

Läs mer om studentum.se och visa alla utbildningar.

Highlights