Nutrition och livsmedelsvetenskap
-
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
-
Höst 2025
-
Distans
Nutrition och livsmedelsvetenskap
-
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
-
Höst 2025
-
Klassrum
Verksamhetsutvecklare blåa livsmedel
-
YH-utbildning
-
75 veckor
-
Distans med träffar
Produktionstekniker inriktning livsmedel
-
Öppen för sen anmälan / har restplatser
-
YH-utbildning
-
2 år
-
Distans
Driftledare inom gröna näringar, distans
-
YH-utbildning
-
Distans med träffar
Läke- och livsmedelstekniker
-
YH-utbildning
-
2 år
-
Klassrum
Hållbar livsmedelsintraprenör
-
YH-utbildning
-
63 veckor
-
Distans med träffar
Mejeritekniker
-
YH-utbildning
-
1,5 år
-
Klassrum
Färskvaror, delikatess och catering
-
Komvux- & vuxenutbildning
-
42 veckor
-
Klassrum
Komplettering till storkökskock
-
Yrkesvux/Program (Komvux)
-
2025-01-06
-
25 veckor
-
Klassrum
Restaurangkock
-
Yrkesvux/Program (Komvux)
-
2025-01-06
-
Klassrum
Storkökskock - reguljär eller kombination (med språkstöd)
-
Yrkesvux/Program (Komvux)
-
2025-01-06
-
47 veckor
-
Klassrum
Påbyggnad till restaurangkock
-
Yrkesvux/Program (Komvux)
-
2025-01-06
-
Klassrum
Måltids- och restaurangbiträde - reguljär eller kombination (med språkstöd)
-
Yrkesvux/Program (Komvux)
-
2025-01-06
-
35 veckor
-
Klassrum
Bachelor’s Degree in Culinary Arts
-
Universitets- & högskoleutbildning
-
Flera starter (4)
-
3 år
-
Klassrum
Automation i livsmedelsbranschen
-
Korta YH-utbildningar
-
Distans
Läke- och livsmedelstekniker
-
YH-utbildning
-
2025-09-08
-
2 år
-
Klassrum
Det växtbaserade köket
-
Kurser
-
5 900 SEK
-
Distans
Kvalitetsledning och Livsmedelssäkerhet i produktion
-
Korta YH-utbildningar
-
Distans
Kandidatprogram Food Production Management
-
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
-
Klassrum
Skaffa dig en livsmedelsutbildning!
Gillar du att laga mat och vill utöka dina färdigheter? Då är du redo för en utbildning inom livsmedel. Du som är intresserad av en livsmedelsutbildning kommer bland annat att lära dig:
- - Näringskunskap
- - Bemötande
- - Alkoholservering
- - Matlagning
- - Branschkunskap
Egenskaper som är betydande är att du ska brinna för att laga mat, ge god service och vara social.
Utbildningstyper och behörighet
Du kan läsa en livsmedelsutbildning på flera olika sätt men det vanligaste är att du läser en vuxenutbildning. Den är lite kortare och är oftast CSN-berättigande. Efter den 1 juli det året du fyller 20 år är du behörig till att söka till en vuxenutbildning.
Skulle du inte vara intresserad av en livsmedelsutbildning utan någon annan utbildning inom kök och restaurang kan du hitta dom här: