Sök utbildning 👉
Enskilda kurser (YH)

Klimateffektiv fastighetsförvaltning och social hållbarhet, Distans

Utbildningstakt
Deltid, distans
Nästa startdatum
november 2024 se detaljer
Utbildningsform
Distans
Utbildningstakt
Deltid, distans
Nästa startdatum
november 2024 se detaljer
Utbildningsform
Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

november 2024

  • Distans
  • Distans

Om utbildningen

Spetskompetens inom klimateffektiv fastighetsförvaltning och social hållbarhet

I denna kurs lär du dig planera och ansvara för social och miljömässig hållbarhet i fastighetsförvaltningen. Krav från kunder, ägare och myndigheter gör att kompetenser som hur fastighetsförvaltningen kan göra ett skifte till förnybar energi, hur skadliga ämnen kan fasas ut och hur man kan arbeta mot avfallseliminering genom medveten design av material, produkter, system och affärsmodeller är mycket efterfrågade i fastighetsbranschen. Samtidigt är även social hållbarhet både samhällsekonomiskt och företagsekonomiskt lönsamt. 

Vem bör gå denna kurs?

Kursen vänder sig exempelvis till yrkesroller som fastighets- och drifttekniker samt fastighetsförvaltare/tekniska förvaltare. Denna typ av yrkesroller arbetar ofta med de tekniska lösningarna i fastigheterna och med kundkontakter. Dessa yrkesroller har därför ett behov av att lära sig hållbar fastighetsförvaltning.

Utbildningens upplägg

Utbildningen är på distans och du följer undervisningen genom lektioner som streamas live. Studietakten är 25%. Studierna går att kombinera med heltidsarbete. Utbildningen är kostnadsfri men eventuell kostnad för kurslitteratur kan tillkomma.

För mer information om Klimateffektiv fastighetsförvaltning och social hållbarhet, Distans, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Behörighet

Grundläggande behörighet samt minst ett års yrkeserfarenhet från yrkesroller som fastighetsförvaltare, teknisk förvaltare, fastighetstekniker, eller motsvarande yrkesroller. Detta kan styrkas med arbetsgivarintyg eller liknande.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Klimateffektiv fastighetsförvaltning och social hållbarhet, Distans

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
JENSEN yrkeshögskola
Isafjordsgatan 30A
Stockholm

JENSEN yrkeshögskola - Snabbaste vägen till nytt jobb!

Tillsammans med JENSEN yrkeshögskola tar du första steget mot din nya karriär! Skolans utbildningskoncept ”Träning för verkligheten” innebär en helhetssyn på vad som krävs för att du ska lyckas med dina studier, utvecklas som person och bli framgångsrik i din...

Läs mer om JENSEN yrkeshögskola och visa alla utbildningar.

Highlights