Sök utbildning 👉
Kurser

Mjukvarutestare Guidad coachning Edition

Xplorafory Test, Distans
Längd
9 veckor
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Pris
37 487,50 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Vårterminen se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
9 veckor
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Pris
37 487,50 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Vårterminen se detaljer
Utbildningsform
Distans
Från 37 487,50 SEK inkl. moms / person

Videoreportage

Om utbildningen

Mjukvarutestare Guidad coachning Edition

Utbildning till Mjukvarutestare: Guidad coachning Edition på Xplorafory Test 

Som mjukvarutestare kan du göra en stor skillnad inom många olika verksamheter. Genom att bidra till bättre testning inom bilbranschen kan du faktiskt rädda liv. Genom att bidra till bättre testning till banker kan du förhindra att människor blir hackade. För att inte tala om hur viktigt mjukvarutestning är inom vården! 

All verksamhet kräver mjukvarutestning. Genom att bidra till bättre testning kan du till exempel se till att alla dina favoritappar fungerar felfritt. Det är även ett yrke som ger dig möjlighet att växa både på jobbet och på det personliga planet. 

Guidad Coaching Edition är för dig som vill ha extra stöd och vägledning på vägen mot att bli en skicklig mjukvarutestare. Utöver tillgång till allt kursmaterial får du regelbunden feedback på inlämningsuppgifter, personlig coachning och stöd under hela din resa. På så sätt säkerställs att du verkligen behärskar alla moment i utbildningen. 

Du har en viktig roll i utvecklingen av ny mjukvara när du är den som ser till att tekniken möter användarnas behov på ett tillfredsställande sätt. Du är den som ser till att leverera funktionella och kvalitetssäkrade produkter. 

Som mjukvarutestare är det ditt ansvar att hjälpa utvecklare att förutse och hitta avvikelser från de uppställda kraven, så att de kan säkerställa att en produkt fungerar som avsett i de system den kommer att ingå i. 

Med Guidad Coaching Edition får du personlig vägledning för att säkerställa att teamet undviker misstag och att produktens funktionalitet, stabilitet och prestanda kontinuerligt testas, utvärderas och förbättras. 

Som mjukvarutestare kan DU göra skillnad – med mig som din personliga coach! 

Varför välja mjukvarutestare på Xplorafory Test: Guided Coaching Edition istället för en motsvarande YH-utbildning? 

En YH-utbildning innebär år av studier och lån, du betalar med tid och CSN. Här betalar du med pengar och har möjlighet att bli mjukvarutestare på 9 veckor, med personlig vägledning och stöd hela vägen. 

Kommande kursstarter

1 tillgängligt startdatum

Vårterminen

  • Distans
  • Distans

Varför välja Xplorafory Test?

Nöjd-kund-garanti

Behov på arbetsmarknaden

Erbjuder delbetalning

Erbjudande

Erbjudande

Vi erbjuder delbetalning, så du kan betala i ett tempo som passar dig.

Vår Garanterande 100% Pengarna-Tillbaka-Garanti

När du joinar oss på Mjukvarutestar -utbildningen kan du investera utan att oroa dig eftersom du alltid kommer att täckas av vår pengarna-tillbaka-garanti. I det extremt osannolika fallet vi inte kan hjälpa dig att bli en mjukvarutestare inom 9 veckor, återbetalar vi varje krona du har investerat hos oss inget snack om saken.

Examen & Intyg

Efter utbildningen 

När du har genomfört The 9-Week Software Tester: Guidad Coaching Edition har du inte bara lärt dig grunderna i mjukvarutestning och testautomatisering, utan också fått personlig feedback och coachning för att säkerställa att du verkligen bemästrar de färdigheter som branschen efterfrågar. 

Efter avslutad utbildning kan du arbeta som: 

  • Mjukvarutestare 
  • Testledare 
  • Testdesigner 

Vi finns här för att stötta dig även efter avslutad kurs. Du får personlig vägledning i hur du söker jobb, hittar och knyter rätt kontakter inom branschen. Dessutom hjälper vi dig att finjustera ditt CV och din LinkedIn-profil för att maximera dina chanser på arbetsmarknaden. 

Som medlem i Xplorafory Tests Community har du även möjlighet att fortsätta nätverka, dela erfarenheter och få stöd av andra kursdeltagare och yrkesverksamma inom mjukvarutestning. Denna gemenskap är en värdefull resurs för att fortsätta utvecklas och bygga ett starkt nätverk i branschen. 

Intervju med Nisha Garg 

  1. Vilket problem hade du innan du köpte vår utbildning?
    Jag hade ett långt uppehåll mellan min testerfarenhet och nuvarande jobb. Jag började arbeta som lärare, men sedan tyckte jag att den här kursen verkade intressant och började göra den, vilket hjälpte mig att återfå mina testkunskaper.
  2. Vilka resultat har du fått av vår utbildning?
    Jag har blivit mer säker på att testa, jag lärde mig olika testtekniker och till slut fick jag jobb.
  3. Hur är det nu efter att du gått vår utbildning?
    Vad jag än har lärt mig under kursen har det hjälpt mig i min verkliga arbetslivserfarenhet och hjälper fortfarande.
  4. Vad överraskade dig mest eller gjorde dig mest glad över att köpa vår utbildning?
    Att testa var alltid kul för mig, men jag lärde mig som sagt olika tekniker och varför testning är viktigt. Uppdraget jag fick var roligt att göra och hjälpte mig att förstå olika sätt att testa.
  5. Om du skulle rekommendera oss till en nära vän, vad skulle du säga?
    Ge bara 100 procent, jobba hårt, du kommer att få bra resultat i slutet av den här kursen.

Kursinnehåll

Under utbildningen – Guidad Coaching Edition 

Den här kursen är mer än bara en utbildning – det är en resa mot att bli en expert inom mjukvarutestning, med stöd varje steg på vägen. Du kommer att lära dig alla grundläggande och avancerade aspekter av testning, vilket ger dig en klar fördel på arbetsmarknaden. 

Med Guidad Coaching Edition får du inte bara tillgång till de bästa verktygen och teknikerna inom mjukvarutestning, som Jira, Selenium och JUnit5, men också personlig feedback och vägledning för att säkerställa att du verkligen bemästrar varje moment. 

Utöver den tekniska utbildningen ingår även följande karriärfrämjande resurser: 

  • Guide för att skriva ett vinnande CV och LinkedIn-profil 
  • Coachning för att genomföra framgångsrika anställningsintervjuer 
  • Individuell vägledning i effektiv studieteknik 

Kursens upplägg: 

  • Vecka 1: Vad är mjukvarutestning? 
  • Vecka 2: Hur tänker en testare? 
  • Vecka 3 - 4: Skriptad & Utforskande Testning 
  • Vecka 5 - 6: Buggrapportering 
  • Vecka 7: Testautomation 
  • Vecka 8: JUnit5 
  • Vecka 9: Selenium 

Med Guidad Coaching Edition är du inte ensam – du får stöd, feedback och coachning genom hela kursen för att säkerställa att du når dina mål och står redo att ta nästa steg i din karriär. 

Kursledare

Jonas Breisel 

Med över 14 års erfarenhet inom mjukvarutestning och 6 år som utbildare, har jag sett och gjort det mesta inom branschen. Från att testa små system till enorma lösningar där slutpunkten knappt är synlig, har jag hjälpt företag att bygga upp sina testprocesser från grunden till ett väl fungerande CI/CD-flöde. 

Min resa har inte alltid varit enkel. Jag kämpade med att hitta bra material att lära mig av, och den verkliga förändringen kom när jag började nätverka och engagera mig utanför arbetstid. Genom att träffa andra testare och utbyta idéer, hittade jag vägen till bättre verktyg och metoder. Men det var först när jag började undervisa som jag verkligen förstod kraften i att dela med sig av kunskap. Det är dessa insikter och idéer som jag nu vill dela med dig i denna utbildning. 

Jag har haft äran att hjälpa hundratals människor som du att utvecklas inom testning, där utforskande testning är en viktig komponent. Genom åren har jag också fått erkännanden för mitt arbete, inklusive utmärkelser som "Årets Mjukvarutest Företag" från både EU Business News och Innovation & Excellence. Dessa utmärkelser är ett bevis på mitt engagemang för kvalitet och innovation inom testning. 

VARNING: Jag kan inte garantera att du kommer uppnå exakt samma resultat – vi är alla olika – men jag kommer att ge dig de verktyg och den vägledning du behöver för att lyckas. 

Målgrupp

Vill du ha mer än bara en karriär – vill du ha en ny livsstil? 

Du är någon som söker både stabilitet och balans i livet. Du känner att det är dags för en förändring som inte bara ger dig en bättre ekonomisk framtid, men också en karriär som passar ditt liv som förälder. 

Du är analytisk, noggrann och har en stark drivkraft att skapa och förbättra. Men du vet också att ibland behöver man stöd för att nå sina mål. The 9-Week Software Tester: Guidad Coaching Edition erbjuder inte bara en ny karriärväg, utan också personlig coachning och feedback som säkerställer att du lyckas – allt medan du får mer tid för det som betyder mest, din familj. Med oss vid din sida, kan du göra övergången till en ny karriär smidigt och framgångsrikt. 

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Mjukvarutestare Guidad coachning Edition

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 4 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
Kursdeltagare
4/5
11 okt 2021

4 av 5

Tijana Ilic
5/5
11 okt 2021

Rekommenderar starkt både kurs och lärare! Nu när jag är klar med den känner jag mig betydlig bättre förberedd att anta alla utmaningar jag kommer stöta på i yrkeslivet.

Kursdeltagare
5/5
11 okt 2021

5 av 5

Xplorafory Test
Berguven 20
4353 Göteborg

Xplorafory Test - utbildningar i mjukvarutestning och testautomation

Drömmer du om ett spännande jobb på en växande och attraktiv marknad, där du dessutom har möjlighet att göra skillnad? Vill du även ha ett varierande yrke som ger dig möjlighet att växa både på jobbet och på det personliga...

Läs mer om Xplorafory Test och visa alla utbildningar.

Highlights